MCDONALD'S ZUIDERVAL

MCDONALD'S ZUIDERVAL McDelivery

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 595 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Zuiderval. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 19:35 Het eten was koud en ruim een uur te laat betaal niet zoveel geld voor zo een slechte bezorging bezorging verdiend een nul
26 mei 2022 om 12:03 Eten is niet komen opdagen en heb mijn geld nog niet terug....
25 mei 2022 om 19:23 Dit was de laatste keer dat via hier nog bestellen is nu 4 keer op de rij dat ze laat zijn zij hunen bij de straat fiest gewoon recht door ze kijken niet dan Hunen neus lang is fiest gewoon door ect Je worden zo moe van en de eten koud is ect
24 mei 2022 om 19:31 Eten was koud en zoals aangegeven bestelling was niet compleet. Bestel ook niet weer
21 mei 2022 om 19:59 Bezorger was snel en netjes. Maar 3 kwartier later je eten krijgen en de bezorgtijd steeds verlengen, terwijl er 5 kinderen wachten op hun eten. Uur van te voren besteld en dus nog steeds 45 te laat. Doe dit nooit meer. Zelf halen is sneller
19 mei 2022 om 18:46 Zoals gewoonlijk bestelling niet compleet!
19 mei 2022 om 14:21 Verkeerde sauzen, geen rietjes en het eten niet echt warm meer
17 mei 2022 om 21:22 Bezorging was mooi op de aangegeven tijd, we konden een keer in onze pauze eten! Maar er miste een salade, verkeerde smoothie, patat was koud en in de wraps zat echt minimaal aan kip. Beetje jammer!
17 mei 2022 om 19:40 Als je een milkshake besteld en daar dan extra voor betaald is het geen leuke verrassing dat je cola ontvangt!
12 mei 2022 om 16:02 Ive ordered quiet a few times, never had any issues and the meals have always been delicious
3 mei 2022 om 21:39 Bezorging werd 2 keer vertraagd, duurde uiteindelijk 1,5 uur. Geprobeerd 2 keer te bellen maar geen gehoor. Na contact met thuisbezorgd zelf waren ze ineens onderweg. Patat was eerder medium dan groot. Bezorger was vriendelijk!
22 apr 2022 om 22:48 Duurde 45 minuten langer dat dat ik wilde