MCDONALD'S ZUIDERVAL

Recentebeoordeling


3 sterren uit 774 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Zuiderval. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 22:06 Delivery guy was a nice person. But restaurant delayed the order too long
24 feb 2024 om 22:00 Door op 2 adressen die echt ver uit elkaar liggen met 1 rit te bezorgen en met een route die echt onbegrijpelijk is hadden wij dus koud eten en de logica dat wij aardig in de buurt wonen en dan het 2e adres was het planmatig logischer geweest 1ste
24 feb 2024 om 19:38 Koud eten en de helft niet bezorgd!
19 feb 2024 om 8:51 Bestelling was niet compleet na lang wachten en zeker niet warm. Eens maar nooit weer
11 feb 2024 om 15:27 Helaas was mijn bestelling niet compleet ik miste de happy meal. Gebeld mac donalds. Ik kreeg 2 keuzes of een voucher voor de ander keer ophalen. Of nu met iets extra’s. mijn kind moet eten dus opgehaald mocht mijn kind achter zelf ijsje maken.
31 jan 2024 om 21:19 Compleet verkeerde bestelling bezorgd die ook nog eens koud was. Door Thuisbezorgd volledig gecompenseerd en voucher gekregen, dat was echt top....
28 jan 2024 om 18:33 Mijn bestelling was NIET compleet. De mac kan het niét oplossen, van thuisbezorgd ontvang ik het aankoopbedrag terug. Die heeft het netjes opgelost, maar wel jammer dat je niet ontvangt wat je besteld! Dit is niét de eerste keer bij deze mac!
23 jan 2024 om 20:06 Vrezelijk!!Patat was niet te eten en was koud!!Helft van de bestelling zat er niet bij..En daar betaal je zoveel voor schandalig!!!
20 jan 2024 om 21:06 Bei der Lieferung gibt es nichts zu meckern, kam sogar früher als angegeben und der Fahrer war sehr nett und hilfsbereit. Bei der Bestellung fehlten jedoch zwei Sachen.
13 jan 2024 om 19:51 Lange bezorgtijd die steeds veranderende. Tijd werd steeds langer. En eten was niet echt warm meer
6 jan 2024 om 21:23 Order is missing items, it took more than 2 hours to arrive. Do better !!!! Horrible service!!!!
3 jan 2024 om 20:55 Bezorging niet compleet, wordt ook niet nageleverd en je moet zelf naar hen toe gaan binnen een maand om je bestelling wél te krijgen. Slaat nergens op.